Bloggintresserade

19 aug. 2019

Vilken uppgift har du? 🙏🏼



Vilken uppgift har du?

Låt Anden forma dig och helga dig, då  kan vi vara till större nytta för andra människor. Vi får lära känna Kristi kärlek allt mer, som går långt utöver vad någon kan förstå. Så blir vi uppfyllda av all Guds fullhet (Ef. 3:19).

Den helige Ande ger dig krafter och ledsagar dig till de människor och till de uppgifter som är ämnade åt just dig. 

Efeserbrevet 3: 19
Enligt bibelöversättning 1917. .....och så lära känna Kristi kärlek, som övergår all kunskap. Ty så skolen I bliva helt uppfyllda av all Guds fullhet.

Låt den Helige Ande leda dig, i alla dina uppgifter. Gud har en uppgift åt alla som följer hans väg. Bed om klarhet och ledsagande, så ser du vad din uppgift är?

I föregående blogginlägg skrev jag om att missionera och idag tänkte jag på BÖN. 

Be för de människor som mår dåligt, be för de människor som behöver  stöd av en annan människa, bed för dina nära och kära. Låt Gud leda dig också i bönens Ande, så att bönen blir en del av ditt liv.

Vi är alla formade av Guds hand, och vi skall minnas att vi alla har en uppgift.
Vilken uppgift har du? Känner du på dig att du har en speciell uppgift som du brinner för? Gör det!
Missionera, eller var en förebedjare, eller kanske du fått en uppgift att besöka ensamma människor. Alla uppgifter är lika värdefulla så börja med att be om en klarhet vad Gud vill att du skall göra!

(Olika översättningar skriver på olika sätt, ändå är det lite svårt att förstå lite äldre ord som använd. Det är bra att jämföra, texter så förstår man betydelsen )

Allt gott till till er alla!

Tita





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar