Bloggintresserade

6 nov. 2016

Mietteitä pyhäinpäivänä


💟Pyhäin päivä!💟
Mietin ajatuksia pyhäinpäivästä.
Mieleeni tuli, monia ajatuksia. 
Kuka on pyhä ihminen?  Kuka on pyhä kuollut?
Kuka on oikeesti pyhä? 
Virheetön ihminen? Onko ihmisiä jotka eivät tee virheitä? Onko ihmisiä jotka jo ovat kuolleita jotka eivät ole tehneet virheitä? 
Vastasin itse näihin että ei varmaankaan ole.  Joskus voidaan sanoa jostakin ihmisestä, hän oli erittäin kiitollinen och kiltti ihminen, ja ajatteli aina toiselle hyvää. 
Onhan niitä myös sellaisia joita jää ihmettelemään, että olikohan mitään hyvää?
Kuitenkin on hienoa muistella rakkaita ihmisiä jotka ovat lähteneet meidän joukostamme toiselle puolelle. Niin se toinen puoli, hengellinen puoli. Sehän on vaikeaa selittää mikä se on? Mutta on kuitenkin olemassa. Ja kerronpas omia kokemuksia toisesta puolesta, tai kolmannesta ulottuvuudesta. Tai miten sen nyt selittäisi? 

Pitää kertoa tosi juttu, en sitten tiedä oliko uni tai oliko oikeesti ihan totta. Kuitenkin tunsin ihan todellisesti että enkelit valvoo ja varjelee vieressä.
Olin vähän huolissani pojasta kun han asui muualla, melkein vuoden verran. Ja minä mietin häntä joka päivä ja ajattelin että osaakohan elää kunnolla ja syöminenkin tuli aina mieleen.  Rukoilin illalla kun menin nukkumaan että Herra varjele poikaa niin että hän pärjää ja hoitaa itsensä.
Yhtäkkiä näin enkelin tai olikohan Jeesus, en ole ihan varmaa  
kuka oli ,mutta piirustuksien mukaan kuvailtu Jeesus seisoi pojan vieressä ja sivelsi häntä päähän ja sanoi minulle että, ole huoletta, varjelen ja huolehdin pojastasi. Nuku ihan rauhassa.  
Ajatelkaa miten toi näky rauhoitti minua, ja nukahdin ihan hyvin ja tuli sellainen rauhallinen ole. Ja kummallista ei kestänyt monta viikkoo niin pojalta tuli viesti että han tulee kotiin!
Sitten hän muutti kotiin jag sai työn ja jonkun ajan kuluttua osti talon missä nytkin asuu. 
Kiitollisuudella vieläkin siitä tunteesta kun olin rukoillut. 

Olihan se sama juttu kun onnettomuus sattiu. niin ruokuksin voimin pärjäs, ja pärjää. Niin vieläkin kun on raskasta, ristin kädet ja ruokoilen voimia, niin  eteinpäin ja voimia on saanut jaksamiseen. 
Se on se kolmas ulottuvuus, ja hengellisyyttä. Pyhäin päivänä muistellaan omaisia, ja laitetaan kynttilät haudoille ja kotona vaikka ruokapöydälle tai kun juomme kahvia/ teetä. 
Kiitollisuudella muistellaan menneitä rakkaita. 
Se on sitä pyhäinpäivän ajatuksia!

Ja hyvät ystävät muistellen myös teidän rakkaita poismenneitä, ja toivon että jaksatte muistella ihanilla muistoilla!

Laitan kynttilän palamaan nyt päivällä kun syömme ja ajattelen omia pois nukkuneita 

🙏🏼Iloista muisto päivää teille kaikille!🙏🏼

 Tita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar