Bloggintresserade

30 okt. 2016

Liv, att leva, att finnas!

Hurudan samhälle vill vi leva i?

Ett samhälle där alla människor godkänns som individer, som kan ta ansvar för sina göromål och som godkännes för sina små fysiska, psykiska och med nån sorts handikapp. Känslomässigt lider vi alla om vi inte blir godkända som människor med de rättigheter, som tilldelats oss.

Ett samhälle med Kristna värderingar fungerar utgående från det. Det betyder att man följer Bibelns föreskrifter.  Ett liv är ett liv hur litet den är. Ett liv tar inte slut fast livsgnistan är på en kör tråd. Våra dagar är räknade och så länge vårt hjärta klappar och hjälp finns att fås tex. vid olika olyckor och sjukdomar.
Gud har gett visdom och förstånd åt människorna, med utbildning att  kunna ge rätt hjälp åt olika sjukdomar. Och finns det ingen hjälp, ja då är kanske vår tid på jorden slut. Dödshjälp är förkastligt och att ta bort ett liv som börjat leva och växa i moderslivet är också ett liv, men som inte ännu kan själv bestämma över sitt liv.

Vilket samhälle vill du ha? Ger du djävulen lillfingret, så tar han hela handen och till slut hela ditt liv.

En människa som har Jesus kommer att värna om livet, eftersom Gud  gav oss livet!

Tack till alla som hittills har hjälpt och hjälper och stött i olika livssituationen. Får konstatera det har varit från vaggan till graven.

Kram till er från mig
Tita


3 kommentarer:

  1. Livet är en gåva som vi skall vara tacksam för. Kram och ha en bra början på ny vecka!

    SvaraRadera