Bloggintresserade

9 okt. 2013

Ett oskrivetblad 09.10.2013

Ett oskrivet blad.  09.10.2013




Idag så regnar det och är +11,1 grader varm ut och höstens färger är gult och vackert.

Jag satt härom dagen och funderade och skrev också om att dagen är ett oskrivet blad. Det är ju sant. Oberoende om man har planer för dagen så är det oskrivet. Man vet aldrig vad som händer under dagen. Och fast man hade en tid att passa, så kan dagen blir en överraskande dag, med alla sorters händelser.


Har ni upplevt det någon gång?




Det som påverkar händelser är du själv och dina tankar. Tänker du positiva tankar och ser olika saker positivt, så blir din dag positiv.


Om du är en negativ människa med negativa tankar, så blir dagen negativ.



Tänk man negativt: idag regnar det och hösten är här, snart får vi kallt och snö, vinter! Usch vad man får klä på sig mycket.  Idag blir man plaskvåt, ute i regnet och alla växter dör, där ute och det blir grått och daskigt.




Tänk såhär, tänk positivt: idag regnar det och vad härligt, jag får vara inne och läsa en fin bok eller handarbeta och baka och göra vad som helst. Och WAU vad vackra färger, ute i naturen. Och vad omväxlande vädret, vi har här i Norden, man får njuta av varje årstid, med nya upplevelser i naturen. Och far jag ut idag, så har vi fina regnkläder, som håller fukten borta, så njut av det friska höstliga vädret.




Är man i arbetet så vad skönt jag får sitta/göra sitt arbete i lugn och ro och känna att jag inte behöver harmas över, att jag inte får vara ute, det är ju egentligen fint att få vara i arbetet idag,när det regnar.¨



Just det! Din dag är ett oskrivet blad, och dina tankar styr din dag.
Ta vara på dagen den är din. Du hinner hur bra som helst att uppleva en fin positiv dag.

HA en fin positiv regnig dag! Fånga stunden!




Till er alla tänk postivt! 
TITA

4 kommentarer:

  1. Så är det, "vi blir vad vi tänker" och jaa, visst är man väl lite negativ ibland, ingen är ju perfekt :) jag är en person som för det mesta är positiv, är energisk och har omtanke om andra. Ha en fin regndag och tänk : " regnet är flytanda solsken" :)

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för svaret. Du är energisk och positiv och tänker ofta på dina nära och kära. Det är sant. Och tillägger att du är ärlig, säger sanningen och håller det du lovat!
    Ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
  3. Tack :) får nog säga detsamma om dig!

    SvaraRadera
  4. :) Tackar och bockar och niger ödmjukt ! <3

    SvaraRadera