Bloggintresserade

15 jan. 2011

Långvarig bihåleinfektion!

På höstlovet v 42 fick jag en besvärlig influensa, som har kommit och gått under hela hösten och fram tills dagens datum. Under höstens gång har blodtrycket krånglat och blodsockret höjts och flunsan som sagt kommit och gått. Sen kom en urinvägsinfektion mitt i allt. Och så har alla besvären kvarstått och muskelvärken ökat eftersom man inte sover tillräckligt så blir ju immunförsvaret nedsatt. Det blir en ond cirkel.
Gårdagens läkarbesök, klargjorde alla mina besvär.....
Bihåleinfektion som inte har blivit skött i höstas har gjort alla infektionerna och höjning av blodtryck och blodsocker som sen har lett till dendär besvärliga värken. Är det inte hemskt..... Alla infektioner skall skötas och blodvärden skall vara normala förrän man avslutar och friskförklara människan sa denhär läkaren. Företagshälovården bryr sig inte, de är ju specialister på att förebygga arb.skador. Grundsjukdomarna som jag har blodtryckssjukdomen och en dold diabetes kan bli bättre när infektionerna är iskick. >Men värken kunde denna läkare inte svara på, så vi får väl se tiden an.Han menade att när man har en influensa länge så har man ju muskelvärk, och den har kvarstått eftersom inte bihåleinfektionen inte är bra.  
Nu fick jag en ny antibiotika kur på 10 dagar och vila ännu nästa vecka. Sen skulle jag ta kontakt om inte jag känner mig bra efter nästa veckas vila.
Jag funderar ännu att nog måste man sätta frågetecken för dagens sjukvård, fast jag själv är inom sjukvården....Vad sysslar de med, när man inte ser helheter och inte sköter sjukdomar färdigt. När jag frågade att varför är sänkan 32 fortfarande så svarar de bara att den släpar efter,,,,va är det för slag att Sänkan kan släpa efter, jag har aldrig under mina 30 år i sjukvården hört ett sånt uttryck.... men det är väl jag som släpar efter.Jag har sagt tidigare, så säger jag ännu en gång "Blott en dag i sänder.
Tita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar