Bloggintresserade

27 okt. 2022

Välj…….


27.10.22

Välj din tillvaro att vara tacksam och glädjas… i stället för att avundas och baktala andra!

När jag är ute på vägarna, både i solsken, regn/snö, eller dimma, så finns det alltid något att glädjas över och vara tacksam för.
Det som gör att man känner tacksamhet, är att vara nöjd i sin tillvaro. Om man hela tiden fikar efter något annat än det man har, blir man missnöjd och förväntar sig att befinna sig på ett annat ställe än där man är.
I stress situationer, blir det ofta så att man längtar till södern i stället för att vara där man är, eftersom stressen gör en blind i sin situation.
När man är avslappnad och nöjd med sitt liv, sin tillvaro, känner man också glädje av vardagen och det man gör.
Det är att hitta glädjen i tillvaron, njuta av de dagar man fått att förvalta, av både glädje och ledsamheter, som det finns i allas liv.
Visa din tacksamhet, genom att låta ditt leende synas åt alla med ditt bemötande. 
Läs ur bibeln Jakobsbrev 3 hela kapitlet!
I mina tankar kom efter den läsningen, att du skall tänka och tyda allt till det bästa, alltid då du hör någon tala fult om en annan människa. Sluta baktala, sluta föra vidare, andra människor motgångar, man har själv fullt upp med sitt eget. Bed i stället för dem som har det svårt att det skulle gå bra och att Gud skulle få leda dem på den rätta vägen och att göra rätta beslut.

Ni skall alla ha ett hjärta på rätt ställe!
Gud med er i dag! 

Tita




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar