Bloggintresserade

18 sep. 2023

Digitala världen …….%

 Digitala världen!


Dagens digitaliserade värld, fungerar, men om den inte fungerar? Hur tror ni att framtiden ser ut då? Allting fungerar digitalt, men om inte den fungerar, hur får du tex ut dina pengar, då det inte finns i pappersformat. Hur betalar du dina räkningar om inte den elektroniska fungerar? När du går i en affär och handlar och kassorna inte skulle fungera. Får du ut maten du har plockat och ämnar handla?  

Nej gott folk, vi borde utveckla en värld som fungerar utan den elektroniska digitaliseringen!  En värld som går tillbaka i tiden, kanske 100 år eller mer och utveckla världen utan elektronika datoriserade tjänster.

På något sätt upplever jag dagens värld osäker och kortsiktigt. Man har inte tänkt längre än näsan är lång.  Man planerar bara för sina egna behov men inte på kommande generationers framtid, hur alla resurser skall räcka till. Tänk om alla resurser tar slut?  Det är nu vi skall tänka, det är nu vi skall planera. Framtidens fungerande samhälle skall byggas på ett sånt sätt att allt fungerar, men inte på bekostnad av bara elekroniska tjänster. Den borde också utvecklas manuellt så att välden fungerar jämsides med vår digitaliserade värld!


Vad säger ni? Skulle vara intresserad att höra några åsikter om detta! 


Ha en fin måndag, med en virtuell kram!


Tita


(Fotot är taget i Lappland sommaren 2023 eget foto)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar