Bloggintresserade

8 mars 2020

En förändrad situation, utvecklar personen



Åren har gått och framtiden är just nu!😊

Att tänka på sitt eget beteende kan tyckas ganska intressant, med en utvärdering av sitt eget jag kan vara värdefullt.

Olika personer kommer och går i ens liv. Olika situationer i livet ger positiva och negativa erfarenheter i med och i motgångar. 
Människor påverkar vår personlighet och vi avgör om dessa människor och personer tillför något i just mitt / vårt liv. 

Det som är viktigt att man värdesätter sitt eget valda liv.  Låt ingen påverka dig och speciellt sådana människor som tar mer energi av dig eller du får ingen respons på att ha blivit förstådd.

Alla behöver uppskattning  på olika sätt. Motsatser mellan personer man gillar och inte gillar kan vara så små att man inte alltid kan se skillnaden. Negativa personligheter kommer precis som med allt annat fram efter en tid . 
Framtiden visar  om dagen idag är värdefull och man märker att det är ledsamt att man slösat bort sin tid på sådana personer som inte ens värdesatt och accepterat livets, med och motgångar. 
Olika besvikelser i livet leder till både glädje och sorg.  
Glädje över att man funnit människor som stöttar och förstår. 
Sorg över olika händelser som gett oss ett beslut att inte ha kontakt med människor som inte bryr sig och som ljuger och baktalar, utgående från sitt egen uppfattning om det de tror varit sant.

Under alla bakomliggande år som gått, har man märkt egna negativa sidor som man nu efteråt märker att man varit lättlurad och godtrogen. Man har inte brytt sig om att 
ta ställning till allt som varit under åren. 
Man har lyssnat och lyssnat
och sen när man själv borde ha fått någon som lyssnar, så får man kritik över det man gjort och gör, eller borde göra enligt deras kriterier. 
Idag är vi helt andra personer, vi har sett fasaden, vi har sett verkligheten. Tagit ny ställning till livets olika sidor.  Vi har låtit Gud leda oss till uppgifter som han ämnat åt oss. I hans ledning lever vi idag! 

Allt gott  till er alla! Ta vara på era liv, det finns ingen annan som är som du! 

Tita

Liksom bildens 4 olika blommor, lika olika är vi människor som peroner. Ta vara på varandras personligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar