Bloggintresserade

7 apr. 2019

Godtrogen / Blåögd



Godtrogen eller blåögd!

Det som jag tänker på mest nu just är, då en person, är godtrogen och vill tyda allt till det bästa. Tills man märker att saker och ting inte var som  man konstaterar och trott. Då får man bara konstatera nu har jag varit godtrogen, när jag litat på denhär personen, och så hör man efteråt hur mycket baktal och osanning som förts vidare. Och hälften är upphittat från egna fantasier. 
När man är godtrogen vill man tyda och tala gott om människor, tills annat bevisas. Det är dock inte att vara blåögd och tro blint på människor utan, en människa som sägs vara blåögd, ser aldrig den rätta sanningen utan tror hela tiden ändå att det man tror på är sant. Man är kanske lite barnslig i sin blåögdhet. Naiv, rättare sagt! 
Godtrogen person är ändå en positiv egenskap, än blåögdhet och att vara naiv. 
Eller vad säger ni? 


Budskapet är i denna skriveri är: för det första, att alltid pröva människor förrän du ger ut av dig själv 100%, för efteråt kan du verkligen känna dig godtrogen, när personen visat sina rätta sidor!  För det andra, lita inte på någon till 100%, eftersom du inte vet om det är för att utnyttja dig och din godhet.  För det tredje, lita endast på dig själv och din intuition. 

Låt hjärtat leda dig!

Tita

(Bilderna är lånade från nätet)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar